Voor starters

De ideale training om stap voor stap de kernprincipes  van Power BI te leren. Na deze training kent u de best practices voor het opzetten van een professioneel datamodel en het visualiseren van de data.

Also available in English.

Voor starters

In deze vervolgtraining leert u hoe u een datumtabel aanmaakt, maakt u kennis met de formuletaal DAX én krijgt u praktische tips over hoe u het beste uw Power BI rapportage publiceert en deelt met anderen.

Also available in English.

Voor gevorderden

Verbeter uw kennis over DAX met onze tweedaagse diepgaande DAX training voor Power BI. 

Also available in English.

Dashboardontwerp

Onze professionele dashboardontwerp training van 1 dag met Power BI biedt u de mogelijkheid om uw vaardigheden te verbeteren en uw professionele kennis te vergroten. 

Also available in English.

Power BI training

De afgelopen jaren is Microsoft Power BI enorm in opmars en dat is begrijpelijk. Als een van de meest veelzijdige tools voor datavisualisatie stelt Power BI organisaties in staat om al hun bedrijfsresultaten overzichtelijk weer te geven. De mogelijkheden van Microsoft Power BI zijn eindeloos en dat maakt starten wellicht lastig. Met een Power BI cursus van Leer Power BI wordt u klaargestoomd om uw organisatie meer datagedreven te maken.

Power BI cursus voor alle niveaus

Bij Leer Power BI bieden we Power BI trainingen aan op alle niveaus. Of u nu een beginner bent die wil starten met Power BI, of als u juist al wat meters gemaakt hebt en op zoek bent naar verdieping in de vorm van een Power BI DAX training: er is altijd een geschikte Power BI opleiding voor u. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

Fysieke en online training Power BI

Al onze Power BI trainingen zijn zowel online als op locatie te volgen. Bij onze online Power BI trainingen neemt u deel in een virtueel klaslokaal via Microsoft Teams. Daarnaast zijn er ook klassikale trainingen. Deze zijn te volgen op de volgende locaties:

  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Online (via Teams)

Bekijk de locaties

Incompany training Power BI

Al onze Power BI cursussen zijn ook incompany bij u op locatie te volgen. In dat geval krijgen u en uw collega’s de hele dag de volledige aandacht. In samenspraak kunnen we de training dan ook afstemmen op uw specifieke wensen en behoeftes. We kunnen de Power BI cursus bijvoorbeeld insteken op informatie die specifiek nuttig is voor uw bedrijf of uw branche. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Power BI training: Voor wie?

De Power BI trainingen van Leer Power BI zijn geschikt voor iedere organisatie die meer data gedreven wil worden. Microsoft Power BI biedt de handvatten om deze transitie succesvol door te maken. Ook bieden we specifieke Power BI trainingen aan die toegespitst zijn op een branche. Want specifieke branches en functies vragen vaak om een heel andere aanpak. Een cursus Power BI is ook geschikt voor ZZP’ers die kennis willen maken met Power BI.

Power BI training: kennis waar u wat aan heeft

Elke organisatie doet er goed aan om te sturen op data. Cijfers liegen immers niet. Met een Power BI opleiding van Leer Power BI zet u een goede eerste of reeds tweede stap om uw organisatie de juiste richting op te helpen. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons ook bellen op 010-26 13 747. Besteed u uw Power BI vraagstukken liever uit? maak dan gebruik van onze Power BI consulting.

Agenda

De voordelen

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Uw trainer

Drs. Waldemar de Haas, Microsoft Certified Trainer

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI. Bekijk LinkedIn profiel