Power BI trainingen

Power BI trainingen (ook incompany)

Onze trainingen zijn ook als incompany-training beschikbaar. Een training gaat altijd gegarandeerd door.

Training 1: Aan de slag met Power BI

Binnen één dag maakt u kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI en bent u in staat om relevante dashboards te maken. Ook in het Engels beschikbaar.

Training 2: Power BI voor gevorderden 

Een mooie aansluiting voor degene die de eerste cursus hebben gevolgd: Binnen één dag heeft u diepgaande kennis over het importeren, opschonen en bewerken van data in Power BI en bent u in staat om veelvoorkomende berekeningen uit te voeren met behulp van DAX-formules. Ook in het Engels beschikbaar.

Training 3: Dashboardontwerp met Power BI

In een halve dag kent u de 15 gouden designregels en weet u de juiste grafiek te kiezen om het perfecte dashboard te maken.

Training 4: Power BI DAX Trainingen

Een mooie manier om uw DAX-kennis te vergroten. Zowel voor beginners als gevorderden.

Training 5: Succesvol sturen met Power BI: Organisatie van Self Service BI, Governance & Uitrol

In deze training van een halve dag leert u wat u moet weten om Power BI succesvol in uw organisatie te implementeren.  Hoe u ervoor zorgt dat u controle houdt waar nodig en self service BI toepast waar dat kan. Niet alleen verhoogt u hiermee de adoptie van Power BI als BI-tool, maar krijgt u ook inzicht in welke zaken u moet regelen met betrekking tot data governance, veiligheid, Power BI Inrichting en Admin zaken. Deze training is een must voor middelgrote en grote bedrijven die de uitrol van Power BI zo optimaal mogelijk willen laten verlopen.