Voor beginners

In deze cursus Power BI maakt u binnen in twee dagen kennis met de mogelijkheden van Microsoft Power BI. Na deze training bent u in staat om waardevolle dashboards voor de organisatie te maken en te delen.

Also available in English.

E-learning

Onze uitgebreide training biedt meer dan 5 uur aan boeiend video materiaal dat je stap voor stap door het Power BI-landschap leidt. 

Of je nu een beginner bent die net begint met Power BI of een ervaren gebruiker die zijn/haar kennis wil verbreden, onze training is geschikt voor iedereen

Voor gevorderden

Verbeter uw analyse- en visualisatievaardigheden met onze tweedaagse DAX training voor Power BI. Onze ervaren trainers leiden u stap voor stap door de basisprincipes en geavanceerde technieken van DAX, zodat u het vol vertrouwen kunt gebruiken in uw werk. 

Also available in English.

Dashboardontwerp

Onze professionele dashboardontwerp training van 1 dag met Power BI biedt u de mogelijkheid om uw vaardigheden te verbeteren en uw professionele kennis te vergroten. Deze training leidt u op om professionele dashboards te ontwerpen en te gebruiken om belangrijke beslissingen te nemen op basis van relevante data.

Also available in English.

Power BI training

De afgelopen jaren is Microsoft Power BI enorm in opmars en dat is begrijpelijk. Als een van de meest veelzijdige tools voor datavisualisatie stelt Power BI organisaties in staat om al hun bedrijfsresultaten overzichtelijk weer te geven. De mogelijkheden van Microsoft Power BI zijn eindeloos en dat maakt starten wellicht lastig. Met een Power BI cursus van Leer Power BI wordt u klaargestoomd om uw organisatie meer datagedreven te maken.

Power BI cursus voor alle niveaus

Bij Leer Power BI bieden we Power BI trainingen aan op alle niveaus. Of u nu een beginner bent die wil starten met Power BI, of als u juist al wat meters gemaakt hebt en op zoek bent naar verdieping in de vorm van een Power BI DAX training: er is altijd een geschikte Power BI opleiding voor u. Hieronder vindt u een overzicht van ons aanbod.

Fysieke en online training Power BI

Al onze Power BI trainingen zijn zowel online als op locatie te volgen. Bij onze online Power BI trainingen neemt u deel in een virtueel klaslokaal via Microsoft Teams. Daarnaast zijn er ook klassikale trainingen. Deze zijn te volgen op de volgende locaties:

  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Utrecht

Bekijk de locaties

Incompany training Power BI

Al onze Power BI cursussen zijn ook incompany bij u op locatie te volgen. In dat geval krijgen u en uw collega’s de hele dag de volledige aandacht. In samenspraak kunnen we de training dan ook afstemmen op uw specifieke wensen en behoeftes. We kunnen de Power BI cursus bijvoorbeeld insteken op informatie die specifiek nuttig is voor uw bedrijf of uw branche. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Power BI training: Voor wie?

De Power BI trainingen van Leer Power BI zijn geschikt voor iedere organisatie die meer data gedreven wil worden. Microsoft Power BI biedt de handvatten om deze transitie succesvol door te maken. Ook bieden we specifieke Power BI trainingen aan die toegespitst zijn op een branche. Want specifieke branches en functies vragen vaak om een heel andere aanpak. Een cursus Power BI is ook geschikt voor ZZP’ers die kennis willen maken met Power BI.

Power BI training: kennis waar u wat aan hebt

Elke organisatie doet er goed aan om te sturen op data. Cijfers liegen immers niet. Met een Power BI opleiding van Leer Power BI zet u een goede eerste of reeds tweede stap om uw organisatie de juiste richting op te helpen. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons ook bellen op 010-26 13 747. Besteed u uw Power BI vraagstukken liever uit? maak dan gebruik van onze Power BI consulting.

Agenda (maak een keuze):

Basistraining Power BI

CursusBegint opLocatieBekijk
Basistraining Power BI (2-daags)dinsdag 17 oktober 2023Amsterdam
Basistraining Power BI (2-daags)dinsdag 31 oktober 2023Utrecht
Basistraining Power BI (2-daags)dinsdag 14 november 2023Online
Basistraining Power BI (2-daags)dinsdag 28 november 2023Rotterdam
Basistraining Power BI (2-daags)dinsdag 12 december 2023Rotterdam

DAX Training Power BI

CursusBegint opLocatieBekijk
Power BI DAX Training (2 daags)dinsdag 10 oktober 2023Online
Power BI DAX Training (2 daags)dinsdag 24 oktober 2023Rotterdam
Power BI DAX Training (2 daags)dinsdag 07 november 2023Online
Power BI DAX Training (2 daags) START Garantiedinsdag 21 november 2023Rotterdam
Power BI DAX Training (2 daags)dinsdag 05 december 2023Utrecht

Dashboardontwerp Training

CursusBegint opLocatieBekijk
Dashboardontwerp met Power BIwoensdag 04 oktober 2023Utrecht

De voordelen

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Uw trainer

Drs. Waldemar de Haas, Microsoft Certified Trainer

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI. Bekijk LinkedIn profiel