Power BI: dé cursus voor de agrarische sector

Wanneer u in de landbouw werkt is gegevens verzamelen een must. Zo ontdekt u nieuwe prijsontwikkelingen, een stijging in de arbeidskosten en welke trends onder uw klanten speelt. Deze inzichten helpen u verder in het bedrijf en uw doelen. Door handmatig of met verschillende softwares deze data te verzamelen, bent u veel tijd en geld kwijt. Terwijl u dit veel beter in andere zaken kan investeren. Microsoft heeft de ideale tool ontworpen waarmee u tijd, energie en geld bespaard.

De tool van Microsoft, genaamd Power BI, is dé perfecte uitkomst als het gaat om het visualiseren en analyseren van data. Iets wat de agrarische sector, u dus ook, enorm veel oplevert. Onze rol hierin? Wij helpen u graag op weg in deze tool. In onze cursus leert u hoe Power BI werkt, hoe u de tool gebruikt en hoe u de data het best analyseert. Heeft u vragen of wilt u extra informatie? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Wat is Power BI eigenlijk?

Voordat wij u de toegevoegde waarde geven van deze Microsoft tool, nemen we u eerst mee in wat Power BI is. Kort samengevat:

  • Het is een gratis tool van Microsoft
  • Al uw data in één oogopslag door het samenvoegen van gegevens uit verschillende softwares en documenten in uw persoonlijk dashboard
  • Meer inzichten in uw bedrijf door interactieve, gevisualiseerde en op maat gemaakte dashboards en rapporten.

Meer weten over Power BI? Bekijk dan onze pagina: Wat is Power BI

Waarom Power BI uw werk in de landbouw makkelijker maakt!

Als u in de agrarische sector werkt, weet u dat bepaalde inzichten interessant zijn om efficiënter te kunnen werken en beter te presteren. Met Power BI heeft u binnen een mum van tijd deze inzichten. Daarnaast heeft deze gratis tool nog meer voordelen:

  • Sneller werken. U hoeft niet meer handmatig alle data te verzamelen, verwerken en analyseren. Met Power BI wordt dit allemaal automatisch voor u gedaan.
  • Al uw data staat in één plek. Hierdoor combineert u verschillende data en heeft u in één druk op de knop duidelijke inzichtelijke grafieken en diagrammen.
  • In één oogopslag ziet u alle bedrijfsresultaten en kunt u bepaalde gevolgen naar oorzaken herleiden. Zo signaleert u het verband, kunt u erop in spelen en gaat u efficiënter te werk.

De voordelen

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Uw trainer

Drs. Waldemar de Haas, Microsoft Certified Trainer

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI. Bekijk LinkedIn profiel

Binnen no time Power BI onder de knie met Leer Power BI

Bent u na het lezen van de bovenstaande teksten enthousiast over de tool, maar weet u niet waar u moet beginnen? Geen zorgen, Leer Power BI helpt u graag. Onze trainer Waldemar de Haas is namelijk gespecialiseerd in Power BI. Met jarenlange ervaring en verschillende certificaten kent hij deze tool uit zijn hoofd. En het mooiste van allemaal? Hij wilt graag deze kennis met u delen.

Voor ieder niveau een cursus bij Leer Power BI

Door de vele mogelijkheden van Power BI, is het makkelijk om het overzicht te verliezen. Terwijl Power BI juist overzicht voor u moet creëren. Bij Leer Power BI bieden wij verschillende cursussen aan om de tool onder de knie te krijgen. Zo hebben wij een cursus waarin u de basis leert, maar ook een cursus waar u met de 16 gouden ontwerpregels het dashboard leert te ontwerpen. De trainingen kunt u zowel online als fysiek volgen. Wat voor u fijner is!

Wie gingen je voor?

Leer Power Bi heeft al meerdere bedrijven in de agrarische sector geholpen met het leren beheren van de gratis Microsoft tool. Benieuwd naar hun mening? Hieronder vindt u een paar reacties.

“Power BI voor Financials is een goede training. Je krijgt intensieve begeleiding en het nodigt uit tot zelf stoeien met Power BI” – Melvin van Jaarsveld, NAHV Belastingadviseurs BV

“Het lesmateriaal van de cursus Power BI voor Financials is erg goed. Met name de video en het naslagwerk bieden duidelijke en heldere informatie.” – Richard Jans, Jans Finance & Control BV

Ben jij de volgende die we mogen verwelkomen op onze cursusdagen? Schrijf je direct in of neem contact op voor extra informatie.