Leer Power BI is de Power BI specialist die u kunt inzetten voor alles rondom Microsoft Power BI. We kunnen u en uw organisatie ontzorgen op het gebied van de razend populaire rapportage software van Microsoft. De Power BI specialist kan u onder andere helpen bij:

  • Met opzetten van een datamodel;
  • Het geven van een Power BI cursus;
  • Het uit handen nemen van de volledige inrichting van Power BI binnen uw organisatie;
  • Het maken van een dashboardontwerp.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Datamodel opzetten door de Power BI specialist

Het opzetten van een strak datamodel is essentieel voor een goede implementatie van Microsoft Power BI. Het datamodel is simpel gezegd de manier waarop data in Power BI ingeladen, gemengd en bewerkt wordt. De Power BI specialisten van Leer Power BI hebben veel ervaring met het opzetten van complexe datamodellen. We helpen u graag aan een datamodel waar uw organisatie nu, maar ook in de toekomst op door kan bouwen.

Getraind worden door een Power BI specialist

Leer Power BI is van oorsprong een opleider in Power BI. We bieden diverse opleidingen aan. Zo bieden we een basiscursus Power BI aan waar u alles leert om succesvol en zelfstandig aan de slag te gaan. Maar ook voor de gevorderde Power BI gebruiker bieden we bijvoorbeeld onze DAX-trainingen aan. Maar ook branche gerelateerde dagen zoals de cursus Power BI voor financials zijn bij ons mogelijk. Onze Power BI experts passen de opleidingsdagen altijd aan op uw specifieke wensen. De trainingen zijn zo ingestoken dat u ook echt praktisch aan de slag gaat met uw werkzaamheden. Bekijk het volledige aanbod op onze overzichtspagina met Power BI trainingen.

Dashboard ontwerp door een Power BI specialist

Het ontwerpen van een dashboard is een vak apart en een hele kunst. Enerzijds moet een dashboard inzicht geven in alle cijfers die relevant zijn voor diegene die van het dashboard gebruik gaat maken. Aan de andere kant wilt u natuurlijk ook dat het dashboard goed leesbaar is en geen wirwar aan data wordt die voor niemand duidelijk is. Het kan lastig zijn om de juiste middenweg tussen deze twee situaties te vinden. Maar de Power BI specialist helpt u hier graag bij. We hebben veel ervaring met dashboardontwerp en geven ook een cursus dashboardontwerp. Verder hebben we in het verleden al een dashboard mogen ontwerpen voor de DDMA e-mailbenchmark.

Volledige Power BI inrichting door Power BI specialist

De Power BI specialist kan desgewenst ook de volledige uitrol van Power BI in uw organisatie uit handen nemen. We zetten dan ook de online omgeving op waarin u en uw collega's de voor hen relevante dashboards kunnen bekijken. Daarnaast zetten we ook het datamodel op en maken we de gewenste dashboards. Hiervoor gaan onze Power BI experts graag met u in gesprek, zodat we uw wensen goed kunnen vertalen naar een concrete uitwerking waar beide partijen tevreden mee zijn.

Maak vandaag nog een afspraak met de Power BI specialist

Of u nu een training wilt volgen of uw volledige Power BI ecosysteem wil laten opzetten. Met onze Power BI experts bent u aan het juiste adres. Heeft u nog meer vragen of wilt u eens van gedachten wisselen over uw Power BI project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis adviesgesprek