Leer Power BI: dé cursus voor accountants

Ben jij accountant en maak je nog geen gebruik van Power BI? Dan besteed je vast heel wat uren aan het maken van dashboards voor klanten en het handmatig analyseren hiervan. We begrijpen dat je dit met liefde doet; het accountancyvak stroomt door je aderen. Maar alles wat sneller en makkelijker kan is mooi meegenomen, toch?

De tool Power BI biedt uitkomst. Het visualiseren en analyseren van data is hiermee gesneden koek. Onze rol hierin? Wij helpen je graag op weg. In een leerzame cursus vertellen we alles wat je over deze tool moet weten én we leren je hoe je het gebruikt. Succes gegarandeerd.

Wat is Power BI precies?

Voordat we vertellen wat voor meerwaarde een cursus van LeerPower BI een accountant zoals jij biedt, is het goed om helder te hebben wat Power BI precies is. Kort samengevat:

  • Het is een gratis tool van Microsoft.
  • Je integreert hierin data uit talrijke databronnen, zoals Exact Online, AFAS, Speedbooks, SnelStart en Excel.
  • Het resultaat: interactieve, aantrekkelijke dashboards en rapporten die nuttige inzichten bieden. Je ziet bedrijfsresultaten, zoals omzetcijfers en jaarrekeningen, in één oogopslag.

Wat levert Power BI jou op?

Als accountant weet jij als geen ander hoe tijdrovend het maken van dashboards is. En dat is precies het werk dat Power BI je uit handen neemt. Als je gebruikmaakt van Power BI ervaar je voordelen als:

  • Je werk sneller kunnen uitvoeren. Je laadt de data één keer in in Power BI en vervolgens kun je de data telkens vernieuwen met één druk op de knop. Handmatig werk wordt dus geautomatiseerd.
  • Meer inzicht krijgen in cijfers. Je ziet niet alleen in één oogopslag wat de omzetcijfers, jaarrekeningen en andere bedrijfsresultaten zijn, ook krijg je inzicht in het ontstaan van deze cijfers. Waar komt de omzetgroei van een bedrijf vandaan? En hoe ontwikkelt de omzet zich? Power BI vertelt het je.

Wat kan Leer Power BI je bieden?

Ben je enthousiast en jeuken je handen om met Power BI aan de slag te gaan? Maar weet je niet hoe je moet beginnen? Geen zorgen. Daar zijn wij voor. Trainer Waldemar de Haas leert jou alles wat je moet weten om met deze tool uit de voeten te kunnen. Hij heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen en het werken met Microsoft Power BI. Deze tool kent voor Waldemar geen geheimen en hij vindt het leuk om zijn kennis te delen.

Power BI voor Financials: dé cursus voor jou

Wij bieden verschillende Power BI-cursussen aan, maar de cursus Power BI voor Financials is jou op het lijf geschreven. Deze cursus is namelijk specifiek toegespitst op financiële beroepen zoals accountants. Je leert bijvoorbeeld hoe je Power BI kunt inzetten voor financiële rapportages en dashboards. Bovendien ga je zelf aan de slag en krijg je de benodigde begeleiding. Kortom, Waldemar leert je hoe je Power BI optimaal kunt inzetten in jouw werk. Meer informatie en/of direct inschrijven? Klik dan hier.

Wie gingen je voor?

We hebben al veel accountants en andere Finance professionals mogen helpen met onze cursus. Dit leidde tot veel positieve reacties. Een greep hieruit:

“Power BI voor Financials is een goede training. Je krijgt intensieve begeleiding en het nodigt uit tot zelf stoeien met Power BI” – Melvin van Jaarsveld, NAHV Belastingadviseurs BV

“Het lesmateriaal van de cursus Power BI voor Financials is erg goed. Met name de video en het naslagwerk bieden duidelijke en heldere informatie.” – Richard Jans, Jans Finance & Control BV

Ben jij de volgende die we mogen verwelkomen op onze cursusdagen? Schrijf je direct in of neem contact op voor extra informatie.

Power BI training voor de branches

  • Agrarisch

  • Woningcorporaties

  • Accountancy

De voordelen

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Uw trainer

Drs. Waldemar de Haas, Microsoft Certified Trainer

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI. Bekijk LinkedIn profiel