Home>Power BI cursus>DAX Training Power BI met STAP Subsidieregeling

Power BI DAX Training (2-daags)

Na het volgen van de Power BI DAX training kent deze krachtige formuletaal geen geheimen meer voor u.

Deze tweedaagse cursus is geschikt voor iedereen die data op een professionele manier berekeningen wil maken met DAX. Denk hierbij aan: Marketeers, (informatie)managers, business analisten en finance/business controllers.

Training is ook én risicoloos kosteloos te volgen via het STAP-Budget

Leer Power BI is een erkende opleider. Dit houdt in dat u deze cursus kosteloos kunt volgen door uw STAP-Budget in te zetten. De normale prijs voor deze tweedaagse Power BI training is € 999 excl. BTW.

Inschrijven met STAP-Budget is risicoloos
: mocht u geen STAP-budget kunnen aanvragen dan annuleren wij automatisch de aanmelding.

Voordelen van Leer Power BI

 • Ervaren en gecertificeerde trainers

 • Hands-on en praktijkgericht

 • Tijdens én na afloop van de training eigen vraagstukken laten behandelen

Vragen over deze training?

Aan de slag met Power BI is een inspirerende opleiding die de informatievoorziening binnen uw organisatie naar een hoger niveau kan tillen. Misschien heeft u nog (praktische) vragen over deze training? Neem gerust contact met ons op:

Telefoon: 010 26 13 747
Webformulier: Stel uw vraag

STAP-budget gebruiken? Zo doet u dat!

 • Stap 1: Schrijf u in voor de Power BI Cursus
  Meld u aan voor de opleiding van uw keuze. U ontvangt van ons een STAP-aanmeldbewijs. Dit heeft u nodig om uw aanvraag in te dienen bij UWV.

 • Stap 2: Dien uw aanvraag in bij het UWV
  Vanaf 1 mei 2023 om 10.00 uur kunt u uw aanvraag indienen via het STAP-portaal van UWV. Doe dit zo snel mogelijk. Het budget is beperkt en op = op.

 • Stap 3: Volg de Power BI Cursus
  Als uw aanvraag is goedgekeurd door het UWV, krijgt ook Leer Power BI bericht en zal uw inschrijving definitief worden verwerkt. U ontvangt een definitieve bevestiging per mail en u kunt de cursus op de gewenste datum volgen.

Trainer: Drs. Waldemar de Haas

Microsoft Certified Trainer | Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) | DA-100 Certified | Eigenaar Power BI Knowledge.

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI.