Home>Power BI cursus>Dashboardontwerp met Power BI

Dashboardontwerp met Power BI
(1 dag)

Leer de 16 geheimen om uw dashboards relevant en gebruiksvriendelijk te maken in Power BI.

Na afloop van deze Power BI cursus heeft u diepgaande kennis over het maken van een optimaal dashboard voor uzelf of uw manager. U kent na deze training de 16 gouden designregels en u weet de juiste grafiek te kiezen op basis van het te bereiken doel.

Power BI: Van rapport naar dashboard

De data die u verzamelt in al uw systemen kunt u eenvoudig koppelen met Power BI. Maar hoe vertaalt u deze grote hoeveelheden data naar praktische inzichten waar uw organisatie op kan sturen? Met de training dashboardontwerp met Power BI leert u hoe u doelgerichte dashboards ontwerpt. Met deze dashboards kunt u de juiste data op een effectieve manier weergeven zodat belanghebbenden eenvoudig de informatie vinden waar ze naar opzoek zijn. Dashboardontwerp kan ook onderdeel uitmaken van onze Power BI consulting trajecten.

Training kosteloos én risicoloos te volgen via het STAP-Budget

Leer Power BI is een erkende opleider. Dit houdt in dat u deze cursus ook kosteloos kunt volgen door uw STAP-Budget in te zetten. De normale prijs voor deze eendaagse Power BI training is € 725 excl. BTW.

Inschrijven met STAP-Budget is risicoloos: mocht u geen STAP-budget kunnen aanvragen dan annuleren wij automatisch de aanmelding.

STAP-budget gebruiken? Zo doet u dat!

  • Stap 1: Schrijf u in voor de Power BI Cursus
    Meld u aan voor de opleiding van uw keuze. U ontvangt van ons een STAP-aanmeldbewijs. Dit heeft u nodig om uw aanvraag in te dienen bij UWV.

  • Stap 2: Dien uw aanvraag in bij het UWV
    Vanaf 1 mei 2023 om 10.00 uur kunt u uw aanvraag indienen via het STAP-portaal van UWV. Doe dit zo snel mogelijk. Het budget is beperkt en op = op.

  • Stap 3: Volg de Power BI Cursus
    Als uw aanvraag is goedgekeurd door het UWV, krijgt ook Leer Power BI bericht en zal uw inschrijving definitief worden verwerkt. U ontvangt een definitieve bevestiging per mail en u kunt de cursus op de gewenste datum volgen.

Trainer: Drs. Waldemar de Haas

Microsoft Certified Trainer | Microsoft Certified Solutions Associate (MCSA) | DA-100 Certified | Eigenaar Power BI Knowledge.

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI.