Virtueel klaslokaal via Teams

Wil je liever online onze trainingen volgen? Dat kan uiteraard ook. Na inschrijving ontvang je een Teams-vergaderverzoek waarmee je de training live kunt volgen. Uiteraard heb je de mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent.

Benodigdheden:

  • Twee beeldschermen
  • Webcam/Microfoon (optioneel)
  • Teams (webclient / desktop versie) – gratis te gebruiken.
Bekijk alle Power BI trainingen

Amsterdam Schiphol

Bij aankomst of vertrek van vergaderlocatie Schiphol Airport WTC zijn bent u via de overdekte corridor binnen 5 minuten bij Schiphol Plaza. Ook treinen en bussen naar de rest van het land zijn op loopafstand bereikbaar. Met de auto? Geen probleem! Er is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Adresgegevens:
TC Schiphol Airport
Schiphol Boulevard 127
1118 BG Schiphol

Bekijk alle Power BI trainingen

Maassluis

Eenvoudig te bereiken vanaf de snelweg en goed te bereiken met OV.

Adresgegevens:
Bilderdijklaan 8
3141 SC
Maassluis

Bekijk alle Power BI trainingen

Rotterdam

OV van en naar WTC Rotterdam
WTC Rotterdam is ontzettend goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Zo bevindt de metrohalte Beurs Rotterdam zich op 1 minuut lopen van de hoofdingang van het WTC. Daarnaast stoppen meerdere trams voor de deur. Ook kun je gemakkelijk lopend van Rotterdam Centraal naar WTC Rotterdam komen. De wandeling duurt ongeveer 10 minuten

Parkeren bij WTC Rotterdam
WTC Rotterdam ligt midden in de stad, tussen de Coolsingel, de Meent en Beursplein. Gelukkig beschikken we over goede parkeergelegenheid. We hebben maar liefst twee parkeergarages. Met ruim 600 parkeerplekken is er altijd wel een plekje voor u.

Adresgegevens
Postillion Convention Centre WTC Rotterdam
Beursplein 37
3011 AA Rotterdam

Parkeergarage
Leeuwenstraat 2 (inrit Rodezand)
3011 AL Rotterdam

Bekijk alle Power BI trainingen

Utrecht

Adresgegevens
Office For You
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht

Routebeschrijving auto
Parkeren is mogelijk op de Taatensendijk 1 op 500 meter afstand van het pand.

Rijdt u met navigatie? Voer dan het volgende adres in: Taatsendijk 1C, Utrecht. Wanneer u de bestemming hebt bereikt, en Taatsendijk 1C aan de rechter hand hebt. Dan hoeft u nog maar 100 meter door te rijden, en zal u de parkeergelegenheid recht voor u zien.

De privé chauffeur rijdt u binnen 1 minuut naar Offices for You waar u voor de deur uit stapt. Na de meeting verzorgt de privé chauffeur dat u weer naar uw auto wordt gebracht.

Bekijk alle Power BI trainingen