Power BI opleiding

Met de groei van het aantal bedrijven wat datagedreven wil worden is ook het gebruik van data visualisatie tools zoals Microsoft Power BI enorm gegroeid. Power BI heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een van de meest gebruikte tools. Met Power BI kunnen bedrijven alle voor hen relevante kpi’s verzamelen, bundelen en tonen in dashboards. Met een Power BI opleiding van Leer Power BI kan ook uw organsatie starten met de stap richting datagedreven sturen. We bieden opleidingen voor zowel beginners als gevorderden Power BI gebruikers.

Power BI opleiding: voor beginner en expert

Net gestart met Power BI. Of zijn uw strepen al verdiend en wilt u wat meer de diepte in? Bij Leer Power BI hebben we een Power BI opleiding die aansluit bij uw kennis en behoefte. Een overzicht van ons aanbod leest u hieronder:

Basistraining Power BI (2-daags)

 In twee dagen leert u de basis van werken met Power BI. Na deze Power BI opleiding kunt u nuttige rapporten en dashboards opzetten. Voor meertalige bedrijven bieden we deze opleiding ook in het Engels aan.
 Dashboardontwerp met Power BI
 Tijdens deze opleiding leert u hoe u  prachtige dashboards ontwerpt. We gebruiken hier 16 gouden ontwerpregels voor. We leren u hoe u uw dashboard interactief maakt met knoppen, drill-through interacties.
  Power BI DAX Training
 Tijdens deze tweedaagse Power BI DAX opleiding gaat u praktisch aan de slag met DAX-formules. Deze training is bedoeld voor mensen die al enige ervaring hebben met Power BI maar nog weinig gedegen kennis hebben van DAX.
 

Succesvol sturen met Power BI: Organisatie van Self Service BI, Governance & Uitrol

Onze kortste Power BI opleiding duurt een halve dag. Hierin vertellen we u alles wat komt kijken bij de uitrol van Power BI bij uw bedrijf. Hoe bewaart u het overzicht? Hoe past u self service BI toe? Wanneer kan dat? Allemaal vragen waar u die dag antwoord op krijgt. Met deze opleiding vergroot u de kans op een succesvolle implementatie van Power BI, maar leert u ook wat er komt kijken bij data governance, databeveiliging, Power BI inrichting en admin werk. Voor middelgrote en grote organisaties is deze opleiding een must.

Deze trainig is alleen op aanvraag te boeken.

 

Power BI voor financials

 Tijdens de opleiding Power BI voor financials leert u specifiek hoe de financial kan rapporteren met Power BI. Veel gebruikte koppelingen met boekhoudprogramma’s worden behandeld. Data modelleren maakt onderdeel uit van de opleiding. Op deze dag beperken we ons niet tot de theorie, maar werken we ook met praktijkvoorbeelden.
 Fysieke en online training Power BI

De Power BI opleidingen van Leer Power BI zijn op locatie en online te volgen. Onze online trainingen vinden plaatst via een virtuaal klaslokaal, opgezet met Microsoft Teams. Onze fysieke, klassikale trainingen zijn te volgen op de volgende locaties:

  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Utrecht
 

Incompany opleiding Power BI

Liever een Power BI opleiding bij u op locatie? Al onze opleidingen zijn ook bij u op locatie te volgen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een volledige afdeling wilt trainen. Bij incompany opleidingen kunnen we de opleiding in overleg ook afstemmen op uw specifieke opleidingsbehoeftes. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Power BI opleiding: Voor wie?

Onze Power BI opleidingen zijn er voor iedereen die meer datagedreven te werk wil gaan in zijn werk. Er zijn tegenwoordig veel datavisualisatie tools, maar Power BI blijkt keer op keer één van de beste te zijn. Met Power BI kunt u succesvol meer datagedreven terecht gaan. Door onze specifieke opleidingen kunnen we u opleiden tot Power BI expert, of u nu een beginner of ervaren gebruiker bent.

Power BI opleiding: Start vandaag nog met datagedreven werken

In deze tijd van datagedreven te werk gaan is het voor ieder bedrijf belangrijk om deze transitie te maken. Een Power BI opleiding van Leer Power BI is de manier om deze stap te zetten. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons ook bellen op 010-26 13 747. Besteed u uw Power BI vraagstukken liever uit? maak dan gebruik van onze Power BI consulting.

De voordelen

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.

Uw trainer

Drs. Waldemar de Haas, Microsoft Certified Trainer

Uw trainer Waldemar de Haas heeft jarenlange ervaring op het gebied van BI-oplossingen, Power BI consulting en het werken met Microsoft Power BI. Bekijk LinkedIn profiel