Home>Power BI opleiding

Power BI opleiding

Met de groei van het aantal bedrijven wat datagedreven wil worden is ook het gebruik van data visualisatie tools zoals Microsoft Power BI enorm gegroeid. Power BI heeft zich de afgelopen jaren gepositioneerd als een van de meest gebruikte tools. Met Power BI kunnen bedrijven alle voor hen relevante kpi’s verzamelen, bundelen en tonen in dashboards. Met een Power BI opleiding van Leer Power BI kan ook uw organsatie starten met de stap richting datagedreven sturen. We bieden opleidingen voor zowel beginners als gevorderden Power BI gebruikers.

Power BI opleiding: voor beginner en expert

Net gestart met Power BI. Of zijn uw strepen al verdiend en wilt u wat meer de diepte in? Bij Leer Power BI hebben we een Power BI opleiding die aansluit bij uw kennis en behoefte. Een overzicht van ons aanbod leest u hieronder:

Fysieke en online training Power BI

De Power BI opleidingen van Leer Power BI zijn op locatie en online te volgen. Onze online trainingen vinden plaatst via een virtuaal klaslokaal, opgezet met Microsoft Teams. Onze fysieke, klassikale trainingen zijn te volgen op de volgende locaties:

  • Rotterdam
  • Amsterdam
  • Utrecht

Bekijk de locaties

Incompany opleiding Power BI

Liever een Power BI opleiding bij u op locatie? Al onze opleidingen zijn ook bij u op locatie te volgen. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld een volledige afdeling wilt trainen. Bij incompany opleidingen kunnen we de opleiding in overleg ook afstemmen op uw specifieke opleidingsbehoeftes. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Power BI opleiding: Voor wie?

Onze Power BI opleidingen zijn er voor iedereen die meer datagedreven te werk wil gaan in zijn werk. Er zijn tegenwoordig veel datavisualisatie tools, maar Power BI blijkt keer op keer één van de beste te zijn. Met Power BI kunt u succesvol meer datagedreven terecht gaan. Door onze specifieke opleidingen kunnen we u opleiden tot Power BI expert, of u nu een beginner of ervaren gebruiker bent.

Power BI opleiding: Start vandaag nog met datagedreven werken

In deze tijd van datagedreven te werk gaan is het voor ieder bedrijf belangrijk om deze transitie te maken. Een Power BI opleiding van Leer Power BI is de manier om deze stap te zetten. Schroom niet om contact met ons op te nemen wanneer u nog vragen hebt of wanneer u meer informatie wilt ontvangen. U kunt ons ook bellen op 010-26 13 747. Besteed u uw Power BI vraagstukken liever uit? maak dan gebruik van onze Power BI consulting.

De voordelen van onze trainingen

  • Microsoft Certified docenten

  • Training gaat altijd door!

  • Klassikaal of incompany mogelijk