Bedankt voor je inschrijving

Hartelijk dank voor je inschrijving. Binnenkort ontvang je het aanmeldingsdocument. Hier staan alle gegevens in die je nodig hebt om je aanmelding door te geven aan het UVW zodat je gebruik kunt maken van jouw persoonlijke STAP-budget. Je kunt zowel als werkende als werkzoekende gebruikmaken van het budget.

Het aanmelden kan vanaf 1 september. Het advies is om dit direct op 1 september te doen om er zeker van te zijn dat de aanvraag op tijd door het UWV wordt goedgekeurd. Een week voor 1 september zul je nog herinnering ontvangen. Je kunt de aanmelding altijd kosteloos annuleren of omboeken mocht de aanvraag door het UWV niet op tijd worden goedgekeurd.

Uiterlijk twee weken voor de start van de training ontvang je aanvullende gegevens over de training zelf (voorbereiding, locatiegegevens e.d.).

Let op: voor het volgen van de training is het belangrijk om zelf een laptop mee te nemen waarop Power BI Desktop is geïnstalleerd. Deze software is gratis te downloaden via: https://aka.ms/pbiSingleInstaller.